Jul på Stougaarden

Arrangementer

Lysfest

2021-11-26 16:00:00

Lysfest på Stougaarden

Nyhed: I år åbner vi Stougaardens Julemarked og Juletræssalg med en lysfest fredag den 26. november!

Vi fejrer åbningen af juletræssæsonen på Stougaarden med en særlig lystændingsfest  og håber på, at kunne skabe lys og glæde i juletiden 2021.
I inviteres derfor med til den hyggeligste lysfest fredag den 26. november fra kl. 16-19.

Julen på Stougaarden er børnenes fest! Til åbningsfesten tænder vi lys over alt på gården og synger julen ind.

Alle børn kan gratis lave en juledekoration med lys og finde nisser i Nissehulen eller på Nissesporet. Det er også muligt at hilse på gårdens dyrevenner og forhåbentligt få en snak med julemanden.

Vi sælger juletræer i alle weekender op til jul og med et besøg på gården til årets lysfest kan I opnå rabat på jeres juletræ, hvis I vil hente det tættere på jul.

I cafeen laver vi hjemmebag og juleknas, gløgg og kakao, så der er noget at varme sig på eller tage med hjem til den hyggelige juletid!

Det endelige program for festen kommer senere!

Vi glæder os til at sætte gang i julestemningen og håber på at se så mange af jer som muligt!

De bedste hilsner
Camilla & Co.

 

 

Flere events

Julemarked og Juletræssalg

Julemarked og Juletræssalg

I de fire adventsweekender kan I hente jeres juletræ direkte fra skoven, finde pynt og inspiration til julehyggen samt gaver og juleartikler af kreative hænder. Der er også mange hyggelige aktiviteter for både store og små.

læs mere
Julefrokost for Stougaardens Venner

Julefrokost for Stougaardens Venner

Stougaardens Venner arbejder for, at julemarkedet kan blive en tilbagevendende begivenhed for alle og enhver – en begivenhed, hvor julestemningen er helt i top!
Stougaardens Venner er en lille gruppe af frivillige, friske og fingernemme mennesker, der alle i nyder at udvikle Stougaardens Julemarked. Vi har et godt samarbejde og fejrer hvert år sæsonen med en fælles Julefrokost!

læs mere