Jul på Stougaarden

Arrangementer

Åbningsjulemarked

2020-11-21 10:00:00

Åbningsjulemarked med boder 21. – 22. nov. 10-17 på Stougaarden

Corona Nyt: I år åbner vi uden bemandede juleboder i staldbutikken!

Vi fejrer igen i år åbningen af juletræssæsonen på Stougaarden!
I inviteres derfor med til det hyggeligste åbningsjulemarked, hvor stalden pyntes op til jul og fyldes med spændende juleboder og kreative værksteder! I kan opleve værkstederne i arbejde og høre historierne om de mange fine produkter og specialiteter.
Udstillerne præsenteres løbende her på facebook.

Julen på Stougaarden er børnenes jul! Til åbningsjulemarkedet laver vi juledekorationer og pynter julekager i stalden. Der er også mulighed for at slippe kravlenisserne løs i nissehulen og hilse på gårdens dyrevenner.

På pladsen og i fæld selv kan I findes jeres friskskovede juletræ til tereassen eller haven. Vi tilbyder rabat på jeres juletræ, hvis I vil hente det tættere på jul.

I køkkenet laver vi hjemmebag og juleknas, gløgg og kakao, så der er noget at varme sig på eller tage med hjem til den hyggelige juletid!

Med kærligt hensyn til hinanden håber vi på at se så mange af jer som muligt!

 

 

Flere events

Juletræssalg og staldbutik

Juletræssalg og staldbutik

I de fire adventsweekender, samt dagene op til jul kan I hente jeres juletræ direkte fra skoven, finde pynt og inspiration til julehyggen samt gaver og juleartikler af kreative hænder.

læs mere
Julefrokost for Stougaardens Venner

Julefrokost for Stougaardens Venner

Stougaardens Venner arbejder for, at julemarkedet kan blive en tilbagevendende begivenhed for alle og enhver – en begivenhed, hvor julestemningen er helt i top!
Stougaardens Venner er en lille gruppe af frivillige, friske og fingernemme mennesker, der alle i fulde drag nyder at udvikle Stougaardens Julemarked.

læs mere