Jul på Stougaarden

Arrangementer

Julefrokost for Stougaardens Venner

2021-01-23 11:00:00

Julefrokost den 23. januar kl. 11.00 på Stougaarden

Stougaardens Venner er en lille gruppe af frivillige, friske og fingernemme mennesker, som nyder at være sammen om at udvikle Stougaardens Julemarked gennem nye initiativer og sjove ideer. Her bliver det værdsat, at man hjælper til med det man kan for at julemarkedet på Stougaarden kan blive en tilbagevendende familiebegivenhed for alle i lokalområdet. Vi dyrker det gode fællesskab og fejrer sæsonen hvert år i januar med en lækker julefrokost for de frivillige med deres familier. Der vil blive serveret hjemmelavede specialiteter og smagt på Stougaarden julesnaps.

Vi glæder os til en hyggelig dag!

Du kan tilmelde dig begivenheden her

Flere events

Juletræssalg og staldbutik

Juletræssalg og staldbutik

I de fire adventsweekender, samt dagene op til jul kan I hente jeres juletræ direkte fra skoven, finde pynt og inspiration til julehyggen samt gaver og juleartikler af kreative hænder.

læs mere
Åbningsjulemarked

Åbningsjulemarked

Vi fejrer åbningen af juletræssæsonen med et stort åbningsjulemarked, hvor laden og stalden pyntes op til jul og fyldes med spændende boder og kreative værksteder. Der vil være musik og underholdning mens de fine salgsboder tilbyder unikt kunsthåndværk og lokale specialiteter. Du kan opleve værkstederne i arbejde og høre historierne om de mange fine ting. Udstillerne præsenteres løbende på facebook.

læs mere