fbpx

Jul på Stougaarden

Arrangementer

Julefrokost for Stougaardens Venner

2021-06-26 11:00:00

Julefrokost

Julefrokost den 26. juni kl. 11.00 på Stougaarden

Kære Venner af Stougaarden

Tak for en stor indsats ved sidste års Julemarked trods de udfordrende omstændigheder! Det var en dejlig tid og skønt at have jer alle med på holdet! Vi vil gerne invitere til en forsinket julefrokost i juni, for at mødes i skoven til hyggeligt samvær. Vi går en frisk tur i skoven og spiser derefter frokost i det grønne. I skal blot møde op i godt humør og tøj, der passer til vejret. Vi sørger for hjemmelavet mad fra naturen og en smagsprøve på gårdens julesnaps!

Vi glæder os meget til at se jer!

De bedste hilsner
Camilla

Stougaardens Venner er en gruppe af frivillige venner og familie, som nyder at være sammen om at udvikle Stougaardens Julemarked gennem nye initiativer og sjove ideer. Her bliver det værdsat, at man hjælper til med det man kan for at julemarkedet på Stougaarden kan blive en tilbagevendende familiebegivenhed. Vi dyrker det gode fællesskab og fejrer sæsonen hvert år med en lækker julefrokost for de frivillige. 

Er du interesseret i at være med i gruppen af Stougaardens Venner, er du velkommen til at skrive til stougaarden@gmail.com.

Er du en af Stougaardens Venner, kan du tilmelde dig julefrokosten her

Flere events

Julemarked og Juletræssalg

Julemarked og Juletræssalg

I de fire adventsweekender kan I hente jeres juletræ direkte fra skoven, finde pynt og inspiration til julehyggen samt gaver og juleartikler af kreative hænder. Der er også mange hyggelige aktiviteter for både store og små.

læs mere