fbpx

Jul på Stougaarden

Arrangementer

Stougaardens Juletræssalg

2021-12-20 10:00:00

Juletræssalg på Stougaarden fra 20. – 23. dec. 10–16

I hverdagene op til jul kan I hente jeres juletræ direkte fra skoven eller på pladsen. Brug den dejlige tid sammen op til jul og tag på gården for at komme ned i gear og nyde den friske luft og de skønne omgivelser.

OBS: Der er ikke kreative juleværksteder i hverdagene op til jul, men I vil kunne nyde den hjemmebagte julebag og hilse på gårdens dyrevenner. Der er også mulighed for at slippe kravlenisserne løs i Nissehulen eller lede efter de forsvundne nisser på Nissesporet i skoven.

Vi glæder os til at se jer og ønsker jer en glædelig jul

Flere events

Julemarked og Juletræssalg

Julemarked og Juletræssalg

I de fire adventsweekender kan I hente jeres juletræ direkte fra skoven, finde pynt og inspiration til julehyggen samt gaver og juleartikler af kreative hænder. Der er også mange hyggelige aktiviteter for både store og små.

læs mere
Workshop Julekranse

Workshop Julekranse

Vi fejrer åbningen af juletræssæsonen på Stougaarden med en særlig lystændingsfest  og håber på, at kunne skabe lys og glæde i juletiden 2021.
I inviteres derfor med til den hyggeligste lysfest fredag den 26. november fra kl. 16-19.

læs mere
Julefrokost for Stougaardens Venner

Julefrokost for Stougaardens Venner

Stougaardens Venner arbejder for, at julemarkedet kan blive en tilbagevendende begivenhed for alle og enhver – en begivenhed, hvor julestemningen er helt i top!
Stougaardens Venner er en lille gruppe af frivillige, friske og fingernemme mennesker, der alle i nyder at udvikle Stougaardens Julemarked. Vi har et godt samarbejde og fejrer hvert år sæsonen med en fælles Julefrokost!

læs mere