fbpx

Jul på Stougaarden

Arrangementer

Julemarked og Juletræssalg

2021-11-27 10:00:00

Julemarked og juletræssalg i adventsweekenderne fra 27. nov. – 19. dec. 10–16 på Stougaarden

I de fire adventsweekender 2021 oser det af julestemning på gården!

Vi slår hver weekend stalddørene op for Julemarked og Juletræssalg for hele familien. Her kan I hente jeres juletræ direkte fra skoven eller på pladsen, finde pynt og inspiration til julehyggen samt gaver og juleartikler af kreative hænder. Derudover er det muligt at hilse på gårdens dyrevenner og slippe kravlenisserne løs i nissehulen. Julemandens gaveværksted er åbent for børn i alle aldre og I kan også tage børnene med på Nissejagt i skoven og vinde fine præmier.

Der er skruet op for julestemningen i laden, hvor vi bager æbleskiver og serverer hjemmelavede julelækkerier til de af jer med røde kinder, der trænger til lidt at varme jer på.

Det endelige program samt udstillere for de respektive weekender offentliggøres løbende på facebook!

Vi håber på at se jer til en nærværende juleoplevelse,
som med garanti vil krydre julestemningen!

Du kan dele begivenheden med andre her

Flere events

Workshop Julekranse

Workshop Julekranse

Vi fejrer åbningen af juletræssæsonen på Stougaarden med en særlig lystændingsfest  og håber på, at kunne skabe lys og glæde i juletiden 2021.
I inviteres derfor med til den hyggeligste lysfest fredag den 26. november fra kl. 16-19.

læs mere
Julefrokost for Stougaardens Venner

Julefrokost for Stougaardens Venner

Stougaardens Venner arbejder for, at julemarkedet kan blive en tilbagevendende begivenhed for alle og enhver – en begivenhed, hvor julestemningen er helt i top!
Stougaardens Venner er en lille gruppe af frivillige, friske og fingernemme mennesker, der alle i nyder at udvikle Stougaardens Julemarked. Vi har et godt samarbejde og fejrer hvert år sæsonen med en fælles Julefrokost!

læs mere