Jul på Stougaarden

Arrangementer

Juletræssalg og staldbutik

2020-11-28 10:00:00

Juletræssalg 21. nov. – 23. dec. kl. 10–17 på Stougaarden

I de fem weekender, samt dagene op til jul kan I hente jeres juletræ direkte fra skoven, finde pynt og inspiration til julehyggen samt gaver og juleartikler af kreative hænder. Derudover er det muligt at hilse på gårdens dyrevenner og slippe kravlenisserne løs i nissehulen. Der er skruet op for julestemningen og duftene i julestuen, hvor vi serverer hjemmelavede æbleskiver og gløgg at varme sig på.

Vi efterlever anbefalinger og retningslinjer fra sundhedsmyndighederne og passer godt på jer alle!

Vi håber meget på at se jer til en nærværende juleoplevelse,
som med garanti vil krydre julestemningen!

Du kan tilmelde dig begivenheden her

Flere events

Åbningsjulemarked

Åbningsjulemarked

Vi fejrer åbningen af juletræssæsonen med et stort åbningsjulemarked, hvor laden og stalden pyntes op til jul og fyldes med spændende boder og kreative værksteder. Der vil være musik og underholdning mens de fine salgsboder tilbyder unikt kunsthåndværk og lokale specialiteter. Du kan opleve værkstederne i arbejde og høre historierne om de mange fine ting. Udstillerne præsenteres løbende på facebook.

læs mere
Julefrokost for Stougaardens Venner

Julefrokost for Stougaardens Venner

Stougaardens Venner arbejder for, at julemarkedet kan blive en tilbagevendende begivenhed for alle og enhver – en begivenhed, hvor julestemningen er helt i top!
Stougaardens Venner er en lille gruppe af frivillige, friske og fingernemme mennesker, der alle i fulde drag nyder at udvikle Stougaardens Julemarked.

læs mere