fbpx

Jul på Stougaarden

FÅ EN HYGGELIG OPLEVELSE I STEMNINGSFULDE OMGIVELSER

Tag familien med til Julemarked og Juletræssalg
i weekenderne fra 23. nov. - 23. dec.

Oplevelser for hele familien

Oplevelser for virksomheder og institutioner

Juletræer

JUL PÅ STOUGAARDEN

Oplevelser for hele familien

Vi fejrer juletræssæsonen med julemarkeder i åbningsweekenderne fra kl. 10-16. Her er laden og stalden pyntet op til jul og fyldt med spændende boder og kreative værksteder.

Der vil være musik og underholdning mens de fine salgsboder tilbyder unikt kunsthåndværk og lokale specialiteter. Du kan opleve nogle af værkstederne i arbejde og høre historierne om de mange fine ting. Udstillerne præsenteres løbende på facebook.

JUL PÅ STOUGAARDEN

Oplevelser for virksomheder og institutioner

En stemningsfuld jul starter altid med et besøg på Stougaarden. Tag din afdeling, dit team eller dine samarbejdspartnere med til et autentisk og stemningsfuldt juletræsarrangement på gården. Her kan I lade skuldrene falde ned og sanserne blive forkælede, når vi byder på hjemmelavede æbleskiver, gløgg og andet godt til ganen.

JUL PÅ STOUGAARDEN

Juletræer

Juletræerne på Stougaarden er nordmannsgran af bedste kvalitet. Frøene er høstede i Georgiens store skove og står i jorden i 7-10 år, før de er klar til skovning. Hvert år bliver træerne passede og plejede for at skabe sunde og smukke træer. Juletræerne bliver skovet i dagene op til jul og bærer den skønneste duft af gran og skov med ind i de varme stuer. Hvis træet ikke spidses og opbevares i vand, holder det friskheden julen over.