Køb Juletræ på Stougaarden

FÅ EN HYGGELIG OPLEVELSE I STEMNINGSFULDE OMGIVELSER

Vi har åbent for Julemarked og Juletræssalg fra 10-16
i alle fire adventsweekender
samt juletræssalg i hverdagene fra 20. til 23. dec.

Juletræer

Juletræsproduktion

Juletræerne på Stougaarden er nordmannsgran af bedste kvalitet. Frøene er høstede i Georgiens store skove og står i jorden i 7-10 år, før de er klar til skovning. Hvert år bliver træerne passede og plejede for at skabe sunde og smukke træer. Juletræerne bliver skovet i dagene op til jul og bærer den skønneste duft af gran og skov med ind i de varme stuer. Hvis træet ikke spidses og opbevares i vand, holder det friskheden julen over.

Åbningsjulemarked med boder den 21. – 22. nov. fra kl. 10-17 på Stougaarden

Vi fejrer åbningen af juletræssæsonen med et stort åbningsjulemarked, hvor laden og stalden pyntes op til jul og fyldes med spændende boder og kreative værksteder. Der vil være musik og underholdning mens de fine salgsboder tilbyder unikt kunsthåndværk og lokale specialiteter. Du kan opleve værkstederne i arbejde og høre historierne om de mange fine ting. Udstillerne præsenteres løbende på facebook.

For børn og barnlige sjæle er der et væld af aktiviteter. Vi laver juledekorationer og pynter julekager i stalden. Der er også mulighed for at slippe kravlenisserne løs i nissehulen og hilse på gårdens dyrevenner. Vi sælger friskskovede juletræer på pladsen og tilbyder rabat på dit juletræ, hvis du vil hente det senere. Der er også åben for fæld-selv, hvis I vil gå en frisk tur i skoven.

Vi bager hjemmebag og juleknas, så der er noget at varme sig på eller tage med hjem til den hyggelige juletid.

Juletræer

Juletræer, pottetræer og pyntegrønt

Norsmannsgran

På Stougaardens Julemarked tilbyder vi friskskovede nordmansgran juletræer fra vores egen produktion. Du kan enten finde dit juletræ på pladsen eller i fæld-selv. Vi hjælper gerne med håndtering af træet, hvis du ønsker det spidset eller nettet. Vi sælger også smarte juletræsfødder, både med og uden vandbeholder.
Pris pr. nordmannsgran juletræ 150 kr. pr. meter dvs. 2 meter for 300 kr.

Rødgran

Ikke alle familier fejrer jul med et nordmannsgran juletræ. Derfor tilbyder vi også friskskovede rødgran. De dufter fantastisk af gran og har et mere spinkelt udtryk. Rødgran smider lettere nålene, når træet tages ind i varmen og bør derfor opbevares udendørs op til jul.

Pris pr. rødgran juletræ 100 kr. pr. meter dvs. 2 meter for 200 kr.

Pottetræer

Et træ, som kan holde sig længe i stuen er et pottegroet juletræ. Juletræet er nordmannsgran og sælges med rod. Vær opmærksom på, at rodnettet er begrænset i væksten på grund af potten og husk derfor at vande træet godt, hvis det efterfølgende plantes ud.

Pyntegrønt

De stedsegrønne grene er ideelle til vinterafdækning og juledekoration. Vi sælger et bredt udvalg af pyntegrønt og grene til at skabe den helt rette julestemning både ude og inde.

Et udvalg af pyntegrønt kan være:

  • Dekorationsbundt nobilis af 2 kg. 30 kr.
  • Dekorationsbundt nordmannsgran af 2 kg 30 kr.
  • Blandet dekorationsbuket med gran og kristtjørn 30 kr.
  • Blød ene buket 40 kr.
  • Fyrgrene buket 40 kr.
  • Lærkegrene 40 kr.
  • Mistelten med sløjfe 40 kr.

Ved behov for større mængder pyntegrønt, ring eller send gerne en mail på forhånd, så vi kan skaffe varerne til dig.

Arrangementer

Følg gerne med på facebook eller instagram og få løbende nyheder om de kommende arrangementer. Det bliver alle tiders og vi glæder os til at se jer!

Få en god dag med hele familien

Hos os er tiden jeres – lad tiden stå stille og skab gode minder med dem i har kær

– Stougaarden

Oplevelser for hele familien

Oplevelser for virksomheder og institutioner

Juletræer