fbpx

Juleboder og Kunsthåndværk på Stougaarden

FÅ EN HYGGELIG OPLEVELSE I STEMNINGSFULDE OMGIVELSER

Vi har åbent for Julemarked og Juletræssalg fra 10-16
i alle fire adventsweekender
samt juletræssalg i hverdagene fra 19. til 23. dec.

Oplevelser for hele familien

Juleboder

Vi fejrer julen med åbne julemarkeder på gården i alle adventsweekender fra kl. 10-16. Her er stalden pyntet op til jul og fyldt med spændende boder og kreative værksteder.

Der vil være musik og underholdning mens de fine salgsboder tilbyder unikt kunsthåndværk og lokale specialiteter. Du kan opleve værkstederne i arbejde og høre historierne om de mange fine ting. Udstillerne præsenteres løbende på facebook.

I november og december emmer der af julestemning på den gamle røde gård. Der er pyntet op til jul både inde og ude og masser af inspiration at hente til den rustikke og landlige jul. Musikken spiller i de gamle staldbygninger og der dufter af krydderier og gran. Her har I tid til at lade roen falde over jer og nyde en god tid sammen.

For børn og barnlige sjæle er der et væld af aktiviteter. Vi laver hemmeligheder i Julemandens værksted. Der er også mulighed for at slippe kravlenisserne løs i nissehulen og hilse på gårdens dyrevenner. Vi sælger friskskovede juletræer på pladsen. Der er også åben for fæld selv, hvis I vil gå en frisk tur i skoven. Vi bager hjemmebag og juleknas, så der er noget at varme sig på eller tage med hjem til den hyggelige juletid. Det bliver nogle fantastiske weekender og vi glæder os til at se jer!

Få en god dag med hele familien

Velkommen til Stougaardens autentiske julemarked. Kom og få en hyggelig juleoplevelse for hele familien.
Vi glæder os meget til at se jer!

Oplevelser for hele familien

Oplevelser for virksomheder og institutioner

Juletræer