fbpx

Stougaardens Julemarked 2023

FÅ EN HYGGELIG OPLEVELSE I STEMNINGSFULDE OMGIVELSER

Tag familien med til Julemarked og Juletræssalg
i weekenderne fra 23. nov. - 23. dec.

Stougaarden

Om os

På Stougaarden er vi en familie på fem, Camilla, Søren og børnene Anna, Ingrid og Johannes. Vi elsker livet på landet og for os er Stougaarden et fantastisk sted med sjæl og historie, som vi ønsker at bevare og dele med besøgende via autentiske oplevelser.

Sammen har vi startet virksomheden Stougaarden med fokus på de gode oplevelser for hele familien. Derfor holder vi hvert år julemarked på Stougaarden, hvor familier samt virksomheder kan få en autentisk juleoplevelse og samtidig hente deres juletræ med hjem. Målet er at udvikle Stougaarden med flere spændende arrangementer og begivenheder.

Stougaarden byder velkommen til Julemarked 2020

Camilla

Julemor

Camilla balancerer arbejdet som iværksætter med rollen som mor til tre og driver virksomheden Stougaarden. Hun har en forkærlighed for natur og miljø og er uddannet cand.scient. i Jordbrug, Natur & Miljø. Hjertet banker for det nære og for at skabe tid og oplevelser med familien såvel som de besøgende på Stougaarden.

Stougaarden byder velkommen til Julemarked 2020

Søren

JULEFAR

Søren har skiftet tilværelsen som professionel fodboldspiller ud med livet som landmand. Sammen med sin bror driver han virksomheden Nordmanntrade, som producerer, køber og sælger danske kvalitetsjuletræer til Europa. Han har stor interesse i dyrkning af juletræerne og sætter en ære i at arbejde med et dansk naturprodukt.

Stougaarden byder velkommen til Julemarked 2020

Børnene

JULENISSER

De tre børn, Anna, Ingrid og Johannes er nogle frække drillenisser, som elsker gode historier og masser af leg. De er en vigtig del af holdet, når der skal slæbes halmballer, fodres grise eller prøvesmages æbleskiver.

Kom på julemarked og mød grisene på Stougaarden i Sorring, Århus

Gurli & Grethe

MINIGRISE

Grisene er rigtig kommet i julestemning og glæder sig til at hilse på de besøgende børn. 

Få en god dag med hele familien

Hos os er tiden jeres – lad tiden stå stille og skab gode minder med dem i har kær

– Stougaarden